MALATYA / ARAPGİR - Halk Eğitim Merkezi

Halk Eğitim Merkezi

Berenge Mah.ipekçi Sokak. No 22 ArapgirMALATYA
Vizyon
Ülkemizde örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak, * Mükemmele ulaşarak çağı yakalamak, * Tüm yaş gruplarına yeteneklerini geliştirebilecekleri imkanlar sunmak * Eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak. Biz İstiyoruz ki; Merkezimiz; insanların sosyal,kültürel ve mesleki ihtiyaçlarını karşılayabilen, her türlü eğitim araçlarına ve odalarına sahip olan, çevresi ile iletişim kurabilen,kendisini ve çevresini sorgulayabilen, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip olan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden gelir elde edip kendisine,çevresine,ülkesine katkı sağlayan bireyler yetiştiren, çevremizde tercih edilen bir eğitim kurumu haline gelsin,hem çalışanlarımız hem kursiyerlerimiz mutlu,huzurlu ve sağlıklı bireyler olsun.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsetmek, yaşatmak, * Milli kültür ve bilinci yaymak, * Alanımızda okuma yazma bilmeyen kişi bırakmamak, * Kişilerin iş ve meslek edinmelerine yardımcı olmak, * Tüm bireylere 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebileceği bilgi, beceri, davranış kazandırmak. Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ya da her hangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerden çıkmış bireylere; gerekli bilgi,beceri ve davranışları kazandırmak için örgün eğitimin yanında veya dışında onların; ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda ekonomik,toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlayıcı nitelikte, çeşitli süre ve düzeylerde yaşam boyu yapılan eğitim - üretim- rehberlik ve uygulama etkinliklerinde bulunmaktır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :11<